sadaya Kategori
EN
Mantap acan tenang, Ngahargaan salamina

Imah>produk>Sistem Kontrol Otomatis>XRQ Lemes Mimitian Lemes

16
16

XRQ Lemes Mimitian Lemes


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • panalungtikan
pedaran produk

Kabinet kontrol lemes-tujuan umum-tujuan dumasar kana starter lemes brand domestik atanapi starter lemes anu diimpor salaku unsur pangendali utama sareng dilengkepan sirkuit utama circuit circuit breaker sareng bypass contactor. Éta ngagaduhan panangtayungan sirkuit pondok, panyalindungan overload, over-current sareng kakurangan input. Fase, fungsi panyalindungan gagalna fase kaluaran. Alat kontrol pikeun motor tunggal atanapi sababaraha motor anu tiasa ngawujudkeun sababaraha panangtayungan. Kaasup tipe universal, 1 tow 2, 1 tow 3, 1 tow 4, life pump 1 sareng 1 standby, dual-use 1 standby soft start cabinet. Starter lemes tiasa ngonpigurasi sareng merk Cina atanapi merk impor Schneider, ABB, Siemens sareng starter lemes séri anu sanés.

Fitur

● Kinerja anu dimimitian jauh langkung saé tina varistor sénsitip frékuénsi, varistor minyak anu diasupan, résistansi beusi cor sareng pamula anu sanés;

● Lemes ngamimitian, arus ngamimitian alit, sakitar 1.3 kali dipeunteun ayeuna tina motor;

● Bisa dimimitian teras-terasan 5-10 kali;

● Proses ngamimitian lancar, henteu aya pangaruh setrés mékanis kana alat-alatna, anu tiasa manjangkeun umur alat mékanis sareng listrik;

● Éta tiasa dimimitian ku voltase rendah, nalika tegangan grid langkung handap tina 10% tina voltase motor anu dipeunteun, éta tiasa dimimitian kalayan lancar;

● applicability lega, tiasa dilarapkeun ka mimiti lemes tina motor berkelok-kelok dina kaayaan beban naon, hususna cocog pikeun mimiti beban beurat;

● Éta ngagaduhan sababaraha fungsi panyalindungan sapertos startout, leungitna tekanan, over-travel, over-suhu, jst;

● Fungsi pemanasan otomatis di daérah anu tiis;


Spesifikasi utama

◆ Tegangan dasar 25 ~ 75% anu tiasa diatur;

◆ Kisaran wates ayeuna tiasa diatur tina 1.0 dugi ka 4.5 kali dina arus anu dipeunteun,

◆ Waktos awal tiasa diatur tina 0.5 dugi ka 240 detik;

◆ Sinyal kaluaran: kontak saklar, 30VDC atanapi 220VAC 5A;

◆ Motor anu tiasa dianggo: 5.5KW ~ 500KW tilu-tahap motor asinkron;

◆ Modeu mimiti: voltase mimiti jalan, ngamimitian wates ayeuna, luncat mimitian;

◆ Modeu eureun: eureun langsung kalayan bébas, waktos eureun tanjakan tiasa diatur tina 1 dugi 480 detik; sinyal input: kontak kontak;

未 标题 -2

panalungtikan