sadaya Kategori
EN
17
17

XBQ Frékuénsi Konversi Mimitian Kabinet


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • panalungtikan
pedaran produk

proyekspésifikasi
kakuatan inputtegangan dipeunteunTilu-tahap 380V ± 20 %
frékuénsi dipeunteun50HZ ± 5 %
hasilKaluaran tegangan maksimum380V
Range frékuénsi0-400HZ
Input, kaluaran ayeuna, kapasitas overloadTingali spésifikasi téknis anu saluyu tina inverter dina kabinet
Fungsi kontrol utama
Fungsi pelindung
tingkat perlindunganIP20

cS2QdEHzRn-9CL-RIjiPLw


Fitur

● Mantap ngamimitian, kirang ngarusak peralatan mékanis;

● Hemat énergi atra dina alat-alat anu peryogi pangaturan gancang;

● kabinet ngadopsi kabinét custom atanapi kabinet standar GGD;


panalungtikan