sadaya Kategori
EN
Mantap acan tenang, Ngahargaan salamina

Imah>produk>Akar Blower / Pompa Vakum>Akar Pangubaran Cai Runtah

4
4

Akar Pangubaran Cai Runtah


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • Aplikasi Husus
  • video
  • panalungtikan
pedaran produk

Parusahaan parantos akumulasi pangalaman euyeub dina industri perawatan kokotor. Blower séri WT dikembangkeun sareng dioptimalkeun produk pikeun masalah pangubaran limbah nganggo akar blowers tradisional: biaya operasi tinggi, noise alat ageung, sareng parobihan ageung dina kaayaan damel.

Perawatan cai séri WT Roots blower éfisién, hemat énergi, low-noise, micro-geter, performa stabil, waktos operasi bébas masalah-lami, biaya perawatan murah; nengetan genah pikeun perawatan dina desain, ditangtayungan (suhu bantalan, suhu minyak, geter, jsb) Antarmuka sénsor pikeun ngawaskeun jauh.

Dina panempoan biaya industri perawatan limbah salami operasi jangka panjang, perusahaan kami parantos ngembangkeun sistem aerasi anu tepat pikeun produk séri WT. Rangkaian produk ieu sacara otomatis tiasa nyaluyukeun kaayaan operasi numutkeun variaton oksigén anu leyur dina kokotor, hindarkeun aerasi anu teu valid, sacara efektif ngirangan konsumsi énergi, sareng ngahémat biaya operasi.

Numutkeun tingkat noise dina situs operasi, blowers séri WT ngadopsi téknologi dipaténkeun sapertos profil kontur CONCH, inlet intan sareng outlet, sareng rongga panyangga aliran udara, anu sacara efektif ngirangan aliran udara sareng geter tina sakabeh mesin. Produk séri WT ogé dilengkepan ku insulasi sora sareng produk réduksi noise, anu tiasa dipésér sareng ditingkatkeun pikeun ngirangan noise run tina kipas (mesin).

Kusabab paningkatan suhu disababkeun ku naékna tekanan sistem kusabab déposisi lumpur, sumbatan tabung mémbran, sareng tingkat cai anu ningkat dina prosés pangolahan limbah, séri blower WT ngadopsi desain struktural terpadu anu didinginkan ku cai sareng didinginkan ku cai anu ngagaduhan diala patén penemuan nasional, anu tiasa ningkatkeun tekanan operasi Saatos luhur, éta dialihkeun tina hawa-tiis ka cai-cooled di tempat, anu gaduh adaptasi anu saé pikeun kaayaan kerja anu sesah sapertos overpressure sareng overtemperature; éta nyingkahan kenaikan biaya anu disababkeun ku ngaganti alat pikeun produk biasa sareng ngagaduhan ékonomi anu saé.


Fitur

● profil Impeller: profil CONCH tilu-agul unik, denyut aliran udara leutik, efisiensi volumetrik tinggi, efisiensi tinggi, hemat energi, noise lemah sareng geter mikro;

● Modeu transmisi: sabuk, sambungan langsung;

● Inlet sareng Outlet: Struktur inlet bentuk inten anu unik, asupan hawa lemes;

● Gir: Gir presisi lima tingkat, akurasi transmisi tinggi, noise low;

● Tangki minyak: struktur tank minyak tunggal / ganda nyaéta opsional, konfigurasi fleksibel;

● Cooling: hawa-tiis sareng cai-tiis universal, tiasa ngalih gampang;

● Tata awak: tata ruang tradisional, struktur padet kompak

Spesifikasi utama

◆ Laju ngalir: 0.6 ~ 713.8m³ / mnt;

◆ Naékna tekanan: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Kecepatan lumaku: 500 ~ 2000RPM;

◆ Suhu saklar cai ngagolak: 90 ℃ (pakait sareng tekanan 58.8kPa);


Aplikasi khusus

Catetan: Sagala kaayaan damel rumit anu ngalibatkeun operasi luhurna, operasi frékuénsi rendah, transportasi gas kapadetan rendah (hélium), sareng sajabana, mangga kontak sareng tim téknisi urang sateuacanna.4TV8IKWTTRyn0O2c1pzYMg

video

panalungtikan