sadaya Kategori
EN
Mantap acan tenang, Ngahargaan salamina

Imah>produk>Akar Blower / Pompa Vakum>Akar jero cai Blower

download
download

Blower Akar beuleum


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • Aplikasi Husus
  • panalungtikan
pedaran produk

Blower UW seri jero cai UW mangrupikeun generasi produk anyar anu ngagaduhan hak cipta intelektual bebas sareng patén-patén penemuan nasional. Éta ngagaduhan seueur kaunggulan sapertos penampilan anu saé, struktur kompak, teu aya noise, béaya rendah, gampang dirawatan, sareng sanésna, sareng ngonpigurasi sareng kontrol lokal atanapi jarak jauh

Blow bawah laut UW séri khususna dirancang pikeun niup tradisional anu kedah ngawangun kamar mesin, ngatur pipa panjang, biaya umum anu saé, kedah jauh ti tempat kantor sareng daérah anu padet, sareng nyéépkeun seueur cai tiis dina prosés suhu luhur .

Seri UW blower jero cai nyoko kana struktur terintegrasi semi-cai sareng motor éksternal. Rupana geulis sareng loma. Éta tiasa ditempatkeun dina tempat anu caket kana bagian prosés. Henteu kedah ngawangun kamar blower sareng fasilitas pangirangan noise. Éta tiasa nyingetkeun pipa suplai hawa sareng ngahémat sadayana biaya proyék.

Desain struktural unik séri blower jero cai UW sacara épéktip ngaleungitkeun noise airflow sareng noise mékanis nalika dioperasikeunana. Éta tiasa dioperasikeun dina kaayaan anu tiiseun, sareng tiasa diatur kalayan fleksibel di daérah anu saratna tinggi, sapertos di jero bengkel, rumah sakit, sareng daérah padumukan.

Blow jero cai UW dilelepkeun dina cai nalika dioperasikeun, supados mesin tiasa ngangkut aliran hawa anu suhu luhur pisan, sareng alat cai pendingin anu beredar anu épéktip tiasa ngaleungitkeun panas pikeun mastikeun operasi anu stabil tina sadaya mesin dina suhu anu tetep.


Fitur

● Metode pangiriman: sabuk;

● inlet hawa sareng outlet: struktur inlet hawa jero cai unik, asupan hawa stabil;

● Cooling: Sakabeh mesin direndem dina cai kalayan épék tiis anu saé;

● Tata awak: jinis padet ci;


Spesifikasi utama

◆ Laju ngalir: 0.6 ~ 120m³ / mnt;

◆ Naékna tekanan: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Kecepatan lumaku: 500 ~ 2000RPM;

◆ résistansi suhu maksimum: 500 ℃;

◆ Noise: Teu aya;


Aplikasi khusus

★ Catetan: Mangga ngahubungi perusahaan urang sateuacana kanggo kaayaan kerja anu rumit sapertos operasi luhurna luhur, operasi frékuénsi rendah, angkutan gas low density (hélium)

★ Berlaku: Produk khususna cocog pikeun lingkungan kalayan kontrol noise standar tinggi, atanapi ngangkut gas khusus anu leyur cai sareng gas suhu tinggi.

Q2r0y9NtSp2lQ9yPzcz2og

panalungtikan