sadaya Kategori
EN
Mantap acan tenang, Ngahargaan salamina

Imah>produk>Akar Blower / Pompa Vakum>Dua-Tahap Serial Akar Blower

9
9

Dua-tahap Seri Akar Blower


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • Aplikasi Husus
  • panalungtikan
pedaran produk

RHR dua tahap séri Akar blower mangrupikeun generasi énggal produk anu dirancang sareng dikembangkeun pikeun tekanan tinggi sareng aplikasi aliran ageung. Dibandingkeun sareng kipas sentrifugal berkecepatan tinggi sareng kipas sentrifugal multi-tahap, éta henteu ngagaduhan lonjakan, henteu kios, adaptasi anu kuat kana kaayaan damel, sareng investasi. Kaunggulanna murah sareng konsumsi énergi rendah.

RHR dua tahap blower ngadopsi itungan anu ketat pikeun mastikeun yén blower dina kaayaan damel anu dipeunteun, sareng mainframe dua tahap payun sareng tukang aya dina kaayaan 1: 1 pressure pressure, anu ngirangan nilai mutlak tekanan diferensial dina tiap tahap, ngirangan kabocoran internal, sareng ngirangan konsumsi énergi. Rarancang panukeur panas-épisién efisiensi tinggi ningkatkeun efisiensi asupan udara antara tahapan. Nalika blower damel di luhur 120KPa, éta tiasa ngahémat énergi dugi ka 30% dibandingkeun sareng blower tradisional. sareng alat-alat aliran tradisional anu gedé.

RHR blower ngadopsi tungtung hawa pra-tahap, intercooler, tungtung hawa post-tahap, skéma pendinginan tilu tahap, sareng ngadopsi desain terintegrasi. Ngan ukur hiji pipa cai anu diperyogikeun pikeun mastikeun yén sakumna unit aya dina panangtayungan cai anu épéktip. Desainna gaduh kaleuleuwihan anu luhur, épék pendingin anu saé, sareng pamasangan sareng panggunaan anu merenah.


Fitur

● Bentuk Konfigurasi: dua-tahap bentuk penukar panas pusat;

● Cooling: Exchanger panas pusat nyaéta counter-flow pendinginan, sareng nganggo panyelaman sinkron hiji-sapotong sareng dua sisi host.

● Babandingan tekanan: perbandingan tekanan 1: 1;

● Heat Exchanger: Exchanger panas ngadopsi rupa-rupa tukeur panas sapertos tabung sareng piring;

● profil Impeller: profil CONCH tilu-agul unik, aliran denyut hawa alit, efisiensi volume tinggi, efisiensi tinggi, hemat energi sareng noise low

● Modeu transmisi: sabuk dua tahap, sambungan langsung dua tahap;

● Inlet sareng Outlet: Struktur inlet bentuk inten anu unik, asupan hawa lemes;

● Gir: Gir presisi lima tingkat, akurasi transmisi tinggi, noise low;

● Tangki minyak: struktur tank minyak tunggal / ganda nyaéta opsional, konfigurasi anu fleksibel

Spesifikasi utama

◆ Laju ngalir: 0.6 ~ 120m³ / mnt;

◆ Naékna tekanan: 58.8 ~ 200kPa;

◆ Kecepatan lumaku: 500 ~ 1600RPM;


Aplikasi khusus

Catetan: Aplikasi dua tahap rumit dina pilihan jinis. Dina urutan pikeun mastikeun efisiensi desain pangluhurna, mangga ngahubungan parusahaan urang pikeun ngarancang pilihan tipe langsung pikeun anjeun.

OFqGVr8uTsqmLFpFW1Lg8A

panalungtikan