sadaya Kategori
EN
Mantap acan tenang, Ngahargaan salamina

Imah>produk>Akar Blower / Pompa Vakum>Pompa vakum Akar

8
8

Pompa vakum Akar


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • Aplikasi Husus
  • panalungtikan
pedaran produk

Pompa vakum Akar seri VP mangrupikeun pompa vakum Root tilu-tujuan garing-baseuh dikembangkeun ku perusahaan urang pikeun gancang ngompa sareng paménta vakum kasar tina bubur sareng kertas, bungkus vakum sareng industri sanés.

Bungkusan vakum, produksi pulp sareng kertas sareng industri sanésna jarang nganggo unit vakum volume ageung, kusabab sarat vakum henteu tinggi, langkung seueur paménta pikeun pompa langkung gancang sareng langkung stabil, sareng sering kedah ngatur pompa vakum dina situs lini produksi, janten Pompa Akar Biasa umumna dianggo langsung. Nanging, pompa Akar biasa, khususna pompa Akar dua bilah, ribut sareng henteu cocog pikeun perenah situs. Salaku tambahan, clearance internal anu langkung alit tina pompa Akar biasa henteu kondusif pikeun industri anu langkung seueur lebu sapertos bungkus kertas.

Pompa VP seri tilu-agul Pompa vakum, ngamangpaatkeun kaheningan tina profil kontur CONCH sareng kaunggulan permukaan multi-agul multi-segel, ngagaduhan karakteristik vakum tinggi, konsumsi énergi rendah, noise low, operasi lemes sareng pakean dual-garing.

Kusabab kinerja unggulan profil CONCH, blowup séri VP tiasa ngahontal kecepatan ngompa langkung ageung dibawah clearance anu sami anu hartosna ogé clearance internal pompa Root series VP tiasa langkung ageung dibanding produk anu sami tingkatna, sareng éta kurang kamungkinan kana ngahalangan. Dina raraga ningkatkeun kinerja pompa Root series VP, perusahaan kami parantos ngonfigurasi generasi anyar tong panyaring silencer pikeun séri produk ieu, anu sacara efektif tiasa nyaring halangan, ngirangan ngirangan noise, sareng ningkatkeun kualitas lingkungan damel.


Fitur

● Modeu transmisi: sabuk, sambungan langsung;

● Inlet sareng outlet: struktur inlet bentuk inten anu unik, aliran hawa stabil;

● Gir: Gir presisi lima tingkat, akurasi transmisi tinggi, noise low;

● Tangki minyak: struktur tank minyak tunggal / ganda nyaéta opsional, konfigurasi fleksibel;

● Bentuk baseuh sareng garing: konfigurasi garing sareng baseuh nyaéta opsional;

● Tata awak: tata ruang tradisional, jinis padet ci;


Spesifikasi utama

◆ Kecepatan ngompa: 0.6 ~ 713.8m³ / mnt;

◆ Kabur: garing-49kPa, baseuh-68kPa;

◆ Kecepatan lumaku: 500 ~ 2000RPM;


Aplikasi khusus

2__KJaqHRleB9cxaBtTsjg

panalungtikan