sadaya Kategori
EN
5
5

Pneumatik Nyampurkeun Akar Blower


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • Aplikasi Husus
  • panalungtikan
pedaran produk

Aplikasi utama tina niupkeun Akar dina industri ngalantarankeun pneumatik diantarana: industri kimia, ngalantarankeun sisikian, desulfurisasi sareng lebu ngirimkeun, industri semén, tepung bubuk, jst.

Fitur utama kaayaan nepikeun pneumatik nyaéta blower mimitian sareng sering lirén, tekanan sakedapan tinggi, sareng panginten aya sumbatan pipa.

AT series pneumatic conveying Roots blower ngagaduhan kualitas anu stabil, kontrol clerance anu pas, sareng langkung seueur kakuatan surplus tina sadaya mesin, anu tiasa mastikeun mimiti lancar tina blower dina kaayaan tekanan tinggi sareng hindarkeun sumbatan pipa; dina lingkungan dampak, clearance impeller stabil sareng sadaya mesin Ngajalankeun lancar.

Sakali sumbatan pipa dina ngirimkeun pneumatik lumangsung, gampang pikeun kacilakaan alat. Blower mérek impor dina proyék transportasi tepung gluten jagong tina gugus gandum di Liaoning, kusabab kakuatan surplus peralatan anu teu cekap, kakuatan sadaya mesin diwatesan, sumbatan pipa lumangsung nalika transportasi jarak jauh, nyababkeun alat-alatna eureun langsung , sareng sajumlah ageung gas dikomprés dina pipa Pangaruh spring hawa, rebound kolom hawa mangaruhan disintegrasi sadaya alat.

Salila transformasi proyek, numutkeun karakteristik bahan bubuk ketan jagong kalayan viskositas anu luhur sareng gampang dibéréskeun, perusahaan urang milih jinis daun kalayan aliran hawa anu ageung, sareng ngagunakeun produk-produk anu kuat sareng kakuatan poros rendah, kakuatan kaleuleuwihan anu ageung, sareng henteu aya desain hambalan tina batang utama. Konfigurasi, hasil ngahontal jarak 500M horisontal, 30M sirah transportasi jarak jauh-panjang, sareng operasi anu aman sareng stabil dugi ka ayeuna.

WGbziCiUSReqHa7dz2s0rg

Situs kipas dibubarkeun ku aliran udara

Dina industri transportasi desulfurisasi sareng lebu, aya tekanan tinggi sakedapan di luhur 80kPa. Dina kaayaan kaayaan damel ieu, kipas anu ngirimkeun pneumatik seri AT parantos dipasangkeun sareng saluran hawa anu nyéépkeun dina desain struktural, anu tiasa beroperasi sacara stabil dina kaayaan kerja anu saluyu tanpa pipa pendinginan cai tambahan, anu mempermudah konfigurasi produk sareng ngahémat biaya operasi.

Fitur

● profil Impeller: profil CONCH tilu-agul unik, denyut aliran udara leutik, efisiensi volumetrik tinggi, efisiensi tinggi, hemat energi, noise lemah sareng geter mikro;

● Modeu transmisi: sabuk, sambungan langsung;

● Inlet sareng Outlet: Struktur inlet bentuk inten anu unik, asupan hawa lemes;

● Gir: Gir presisi lima tingkat, akurasi transmisi tinggi, noise low;

● Tangki minyak: struktur tank minyak tunggal / ganda nyaéta opsional, konfigurasi fleksibel;

● Cooling: hawa-tiis sareng cai-tiis universal, tiasa ngalih gampang;

● Tata awak: tata ruang tradisional, struktur padet kompak


Spesifikasi utama

◆ Laju ngalir: 0.6 ~ 713.8m³ / mnt;

◆ Naékna tekanan: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Kecepatan lumaku: 500 ~ 2000RPM;

◆ Suhu saklar cai ngagolak: 90 ℃ (pakait sareng tekanan 58.8kPa);


Aplikasi khusus

Catetan: Sagala kaayaan damel rumit anu ngalibatkeun operasi luhurna, operasi frékuénsi rendah, transportasi gas kapadetan rendah (hélium), sareng sajabana, mangga kontak sareng tim téknisi urang sateuacanna.

bvwwFlleQWuinDrpdJ8jnQ

panalungtikan