sadaya Kategori
EN
Mantap acan tenang, Ngahargaan salamina

Imah>produk>Sistem Kontrol Otomatis>Switchgear Logam Tegangan Rendah

21
21

Switchgear Logam Tegangan Rendah


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • panalungtikan
pedaran produk
modeltegangan dipeunteunV)Dipasang ayeunaA)Dipeunteun ngalanggar arusKA)Dipeunteun waktos-pondok tahan ayeuna1s (kA)Dipeunteun puncak tahan ayeunaKA)
GGD1380A 1000151530
B 600 (630)
C 400
GGD2380A 1500 (1600)303063
B 1000
C 600
GGD3380A 31505050105
B 2500
C 2000

kK7okGGITuW9PXyUkamF9w

Fitur

● Kabinet tipe GGD AC switchgear distribusi tegangan rendah ngadopsi bentuk kabinet umum. Pigura dilas ku 8MF waja tiis-kabentuk. Bagian pigura sareng bagian pendukung khusus dihasilkeun sareng disayogikeun ku perusahaan kami pikeun mastikeun akurasi sareng kualitas luhur kabinet. Komponén kabinét universal dirancang numutkeun prinsip modulna, sareng aya 20 liang pemasangan modul, sareng koefisien universal tinggi. Tiasa ngaktipkeun perusahaan pikeun ngahontal pra-produksi. Henteu ngan ukur nyingkat siklus produksi, tapi ogé ningkatkeun éfisiénsi damel.

● Desain kabinét GGD sapinuhna ngémutan disipasi panas nalika operasi kabinet. Aya sababaraha nomer béda slot dissipation panas dina tungtung luhur sareng handap kabinét. Nalika komponén listrik dina kabinet janten panas, panas naék sareng dialungkeun ngalangkungan slot luhur, sareng angin tiis teras-terasan ditambihan kana kabinet tina slot handap pikeun ngadamel kabinét anu disegel Saluran ventilasi alami dibentuk tina handapeun nepi ka ngahontal tujuan dissipation panas.

● Panto kabinét disambungkeun kana bingkai kabinét sareng engsel anu diputer, gampang dipasang sareng dibongkar. Jalur panyegelan ngawangun gunung dilebetkeun dina tilepan panto. Jalur panyegelan antara panto sareng pigura ngagaduhan komprési anu tangtu nalika panto ditutup.

● Panto instrumen dilengkepan komponén listrik dihubungkeun sareng pigura sareng sababaraha untaian kawat tambaga lemes. Bagian pamasangan dina kabinet disambungkeun sareng pigura ku mesin cuci knurled, sareng sakabeh kabinet ngabentuk sistem panyalindungan grounding anu lengkep.

● Permukaan kabinét diubaran ku prosés nyemprot éléktrostatik tegangan tinggi. Kalayan caket anu kuat sareng tékstur anu saé.

● Panutup luhur kabinet tiasa dicabut nalika diperyogikeun pikeun mempermudah perakitan sareng penyesuaian busbar utama dina situs. Opat juru luhur kabinét dilengkepan ku ring angkat kanggo angkat sareng pangiriman.

● Tingkat panyalindungan kabinet nyaéta IP30, pangguna ogé tiasa milih antara IP20 ~ IP40 numutkeun sarat tina lingkungan panggunaan


panalungtikan