sadaya Kategori
EN
20
20

Tegangan-low Metal Clad ditarikna ditarikna


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • panalungtikan
pedaran produk
No.namiUnitrparameter
1Dipeunteun tegangan insulasiV660
2Tegangan tegangan kerjaV660
3Arus kerja maksimum beus utamaA5500A (IP00) 、 4700 (IP30)
4Jangka waktos utama busbar (1s) tahan ayeuna (periode validitas)kA100
5Puncak beus jangka pondok beus utama (maksimum)kA250
6Arus kerja maksimum distribusi beus (beus nangtung)A1000
7Beus distribusi (beus nangtung) jenis standarkA90
Puncak jangka pondok ayeuna (maksimum) ditingkatkeun130
8tingkat perlindunganIP30 、 IP40 、 IP54

QkFnqQjpTWWDCcHu_Teoog

Fitur

● Desain: Éta tiasa nampung unit anu langkung fungsional dina rohangan anu langkung alit;

● Serbaguna anu kuat sareng perakitan anu fleksibel: profil bentuk C sareng modulus 25mm tiasa nyumponan sarat tina sababaraha jinis struktural, tingkat perlindungan sareng lingkungan panggunaan

● Desain modul standar: Éta tiasa janten unit standar sapertos panyalindungan, operasi, konvérsi, kontrol, pangaturan, pangukuran, instruksi, sareng sajabana, pangguna tiasa wenang milih ngarakit numutkeun kabutuhanana, kalayan langkung ti 200 jinis bagian perakitan tiasa ngawangun struktur kabinet sareng unit laci tina skéma anu béda;

● Kaamanan: sajumlah ageung komponén palastik rékayasa seuneu-kakuatan tinggi anu dipaké pikeun sacara efektif nguatkeun panangtayungan sareng kinerja kaamanan;

● Kinerja téknis: Parameter utama parantos ngahontal téknis internasional kontémporér;

● Ruang lanté: tiasa pisan neken panyimpenan sareng transportasi bagian prefabrikasi;

● Majelis: Henteu diperyogikeun alat-alat rumit khusus;

● Kelas panyalindungan: IP54.;


Spesifikasi utama

◆ Kabinet saklar mangrupikeun alat jero rohangan;

◆ Suhu hawa ambient henteu tiasa langkung luhur tibatan + 40 ℃, henteu tiasa langkung handap -5 ℃, sareng suhu rata-rata dina 24 jam henteu tiasa langkung luhur tibatan + 35 ℃;

◆ Hawa bersih, kalembaban relatif henteu ngaleuwihan 50% nalika suhu maksimum nyaéta + 40 ℃, sareng kalembaban anu langkung luhur diijinkeun nalika suhu na handap, contona: 90% dina + 20 ℃;

◆ Altitude henteu ngaleuwihan 1000m;

◆ Dengdekkeun instalasi henteu langkung ti 5 derajat;

◆ Henteu aya pangaruh anu penting, geter;

◆ Dina médium tanpa bahaya ledakan, sareng sedeng henteu gaduh gas sareng debu anu cekap (kalebet lebu muatan) kanggo ngorosi sareng ngancurkeun insulasi;


panalungtikan