sadaya Kategori
EN
19
19

Kabinet Résistansi Kapasitor Logam Rendah


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Aplikasi Husus
  • panalungtikan
pedaran produk

No.namiunitparameter
1tegangan dipeunteunV380, 220
2Kapasitas kompénsasi totalKvar6 ~ 630
3Kontrol parameter fisikKakuatan réaktif
4Laju réspon dinamisms≤20
5Ukur akurasiVoltaseu± 0.5%
Listrik ayeuna± 0.5%
faktor daya± 1.0%
6Sensitipitas parameter kontrolmA0.2

dUwayUr2T0acn_e5zRRH3g


Fitur

● Struktur desain: struktur desain isolasi tertutup asli, bagian-bagian anu kakeunaan langsung ditutupan, bebas tina pikasieuneun listrik, aman sareng dipercaya, tingkat perlindungan dugi ka standar ékspor;

● Mékanisme panyalindungan: panggunaan kreatif sekering tibatan pemutus sirkuit miniatur tradisional, 6KA (Icu) → 100KA (Icu);

● Struktur modular: ngadopsi tirisor anu leres-leres, teu nganggo téknologi switching ayeuna, kalayan kaunggulan anu penting sapertos henteu aya pangaruh, konsumsi kakuatan rendah, sareng kontak anu sanés;

● Desain busbar anu ditutup: anggo busbar nangtung sareng horizontal pikeun nyambung sapanjang jalan. Ganti sambungan kabel sambungan kabel tradisional, lengkep ngabéréskeun masalah abah kabel, kabinetna saderhana sareng jelas;


Aplikasi khusus

★ Henteu aya geter sareng shock anu parah;

★ Henteu aya gas atanapi médium konduktif anu ngawatesan logam sareng ngancurkeun insulasi;

★ Henteu kéngingkeun gas anu ngabeledug sareng média;


panalungtikan