sadaya Kategori
EN
13
13

Noise Low Hz Series Rotary Blower Kanggo Perawatan Kotor


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • Aplikasi Husus
  • panalungtikan
pedaran produk

HZ blower muterkeun sacara ékséntral ku rotor offset dina silinder, sareng ngarobih polumeu antara bilah dina alur rotor kanggo nguseup, komprési sareng nyiduh hawa. Dina operasi, bédana tekanan tina blower digunakeun pikeun sacara otomatis ngirim minyak pelumas kana nozzle netes sareng netes kana silinder kanggo ngirangan gesekan sareng noise, bari ngajaga bénsin dina silinder henteu balik. Blower rotary HZ ngagaduhan kaunggulan low noise, ukuran alit, sareng low konsumsi. Kalemahanana nyaéta teu tiasa nyayogikeun laju aliran anu ageung. Sacara umum, éta seueur dianggo dina perawatan limbah padesaan sareng cocog alat mobile.

Fitur

● Volume leutik, volume hawa ageung, low noise, hemat énergi;

● Operasi stabil sareng instalasi gampang;

● Parobihan anti-beban, volume hawa anu stabil;

● Kalayan ruang udara, difusi stabil;

● Bahan anu saé, struktur akalna, kinerja anu saé;

● Pangropéa saderhana, sababaraha kagagalan sareng umur jasa anu panjang;


Spesifikasi utama

◆ Laju ngalir: 0.278-5.41m³ / mnt;

◆ Naekeun: 0.1-0.5kgf / cm ²;

◆ Kecap lumaku: 390-580RPM;


Aplikasi khusus

Catetan: Blower rotary gumantung kana bédana tekanan anu dihasilkeun nalika operasi pikeun ngahontal pelumasan pasokan minyak, janten blower rotary henteu tiasa dijalankeun tanpa beban.

rmMG9zZ-TSyjcmty8WNjag

panalungtikan