sadaya Kategori
EN
15
15

Kabinet Instrumén S gigireun Blower


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • panalungtikan
pedaran produk

Kabinet instrumen gigireun blower digunakeun pikeun ngawas geter, suhu sareng suhu bantalan motor tina bantalan blower dina situs. Ieu dianggo sasarengan geter, suhu, tekanan, sénsor speed, sareng sajabana, sareng kaluaran sinyal 4-20mA ka rohangan kontrol pusat (DCS) sareng kaluaran unggal sinyal kontak alarm. (Kaayaan spésifik disesuaikan ku sarat konsumén).

Fitur

● presisi tinggi, operasi gampang sareng operasi dipercaya;

● Ngaronjatkeun parangkat lunak anu gampang sareng operasi jauh saderhana;

● mimiti stabil sareng dampak mékanis anu handap;

● Kalayan fungsi panyalindungan overload, panyalindungan circuit pondok, jst;

YEEj6CFFTL2krsJoluMfxw

panalungtikan