sadaya Kategori
EN
01
02
03
10
01
02
03
10

Akar stainless steel Industri MVR


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • Aplikasi Husus
  • video
  • panalungtikan
pedaran produk

Kompresor uap MVR mangrupikeun produk énggal anu dirarancang sareng didamel pikeun kakurangan kompresor sentrifugal tradisional, sapertos épisiénsi évaporasi suhu rendah, umur pondok, kurva kinerja pondok sareng sesah pikeun ngontrol évaporasi.

Kompresor MVR nganggo beusi cor, Hastelloy, duplex stainless steel, sareng sajabana salaku bahan dasar tina bagian anu langkung-ayeuna. Numutkeun sarat tina kaayaan kerja anu béda, NiP, PFA sareng lapisan sanés anu fleksibel dipilih. Éta tiasa dianggo sasarengan sareng évaporator pilem anu naék, évaporator pilem murag, kristalisasi penguapan FC, jst.

Kompresor MVR mangrupikeun kompresor jinis aliran anu tetep. Kusabab panggunaan sistem kontrol panas énggal, rasio komprési luhur pisan, anu tiasa ngalakukeun épaporasi multi-pangaruh dina suhu anu handap sareng ngahontal épisiénsi komprési anu luhur. Sacara umum, kisaran kerja pikeun uap cai tiasa diperpanjang dugi ka 10 ~ 120 ℃, anu jauh langkung ageung tibatan kisaran kerja kompresor sentrifugal dina 60 ~ 120 ℃.

Mesin ngagunakeun téknologi pendinginan counter-ayeuna perusahaan di bidang manufaktur Root blower pikeun ngahontal overheating sareng ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngirangan suhu semprot tina inlet, maka ngahindarkeun karusakan kavitan tina semprot kana awak. Dina waktos anu sasarengan, téknologi ieu tiasa ningkatkeun panukar panas Laju aliran uap ningkatkeun épisiénsi penguapan sistem.


Fitur

● Bahan awak: beusi tuang, Hastelloy, stainless steel duplex;

● Bahan palapis: NiP, PFA;

● Pendinginan awak: sistem kontrol panas pendinginan anu unik;

● Tiis tapi: hawa-tiis sareng cai-tiis universal, tiasa ngalih iraha waé;

● Tata awak: tata ruang tradisional, jinis padet ci;


Spesifikasi utama

◆ Laju ngalir: 0.6 ~ 120m³ / mnt;

◆ Naékna tekanan: 9.8 ~ 70kPa;

◆ Kecepatan lumaku: 500 ~ 2000RPM;

◆ Kapasitas pangobatan nguap: 0.2 ~ 3.5T;


Aplikasi khusus

★ Industri inuman: évaporasi susu, jus, whey, larutan gula;

★ Industri pangan: évaporasi monosodium glutamat, kécap, émulsi protéin;

★ Obat: Vitamin, jsb.

★ Industri kimia: évaporasi, kristalisasi, pemurnian, konsentrasi;

★ Pangubaran cai limbah: cai limbah asin, cai limbah logam beurat, jst;

AnHZ7-KWQ-uUiEZb7P9Zig

video

panalungtikan