sadaya Kategori
EN
22
22

Switchgear Removable Armored Metal Dina Ruangan


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Aplikasi Husus
  • panalungtikan
pedaran produk
No.namiunitparameter
1tegangan dipeunteunkV24
2Tingkat insulasiFrékuénsi kakuatan 1min tahan tegangankV65 (79)
Dorongan kilat tahan tegangankV125 (145)
3frékuénsi dipeunteunHz50
4Beus utama dipeunteun ayeunaA630, 1250, 16002000, 25002500, 3150, 4000
5Dipeunteun waktos-pondok tahan ayeunakA16, 20, 2525, 31.531.5, 40, 50
6Dipeunteun puncak tahan ayeunakA40, 50, 6363, 8080, 100, 125
7Jarak Creepagemm / kV20
8tingkat perlindungan
IP4X (IP2X saatos panto kabinet dibuka)
9beuratkg900

8aZr_O95QTCxr3jhyGdOYQ

Fitur

● Awak kabinet dirakit ku sababaraha pelengkung piring aluminium-seng, anu nyingkahan kasalahan anu disababkeun ku las, sareng ngolah sareng perakitan akurasi badan kabinet tinggi.

● Ngadopsi perenah anu dipasang di tengah, stabilitas mékanis sareng silih gentoskeun anu saé.

● Ngagunakeun D-type atanapi busbars O-type, sareng prosés vulkanisasi résin epoxy, pikeun ngahontal insulasi lengkep, ningkatkeun distribusi médan listrik dina kabinet, sareng ningkatkeun tingkat insulasi saklar.

● Alatna dilengkepan ku sababaraha fungsi pencekalan: sapertos asupna listrik sareng kaluarna circuit breaker trolley, operasi listrik sareng operasi nutup saklar ground, sareng anu sanésna, anu tiasa nyegah operator tina lebet interval langsung ku kasalahan.

● Operasi asup sareng kaluar tina troli pemutus sirkuit, operasi muka sareng nutup tina saklar grounding, sareng operasi pambuka sareng nutup tina pemutus sirkuit sadayana tiasa dioperasikeun sacara listrik. Sareng PLC dianggo pikeun ngukur sareng ngendalikeun prosedur operasi tina operasi on-off pikeun ngawujudkeun operasi anu diprogram. Anggo layar rampa salaku antar muka mesin-lalaki, sareng operasi bagian-bagian anu saluyu dina diagram simulasi anu disayogikeun ku layar sentuh.


Aplikasi khusus

Catetan: Naon waé anu saluareun ruang lingkup sarat di luhur bakal ditangtukeun ku pangguna dina konsultasi sareng pabrikan. Pikeun tempat-tempat khusus, sapertos gardu bawah tanah, gardu anu teu dijaga sareng kaayaan operasi anu goréng, alat-alat pendinginan suhu tetep kedah ditambihan di jero rohangan kanggo ningkatkeun kaayaan operasi produk sareng mastikeun operasi anu aman sareng dipercaya tina alat-alat na.

panalungtikan