sadaya Kategori
EN
6
6

Suhu Tinggi sareng Akar Tekenan Tinggi Blower


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • Aplikasi Husus
  • panalungtikan
pedaran produk

Suhu séri HT sareng kipas tekanan tinggi mangrupikeun produk anu dirancang khusus pikeun kaayaan damel salaku kipas sirkulasi dina sistem anu ditutup.

Pikeun ngajaga épisiénsi réaksi anu langkung luhur dina sistem sapertos kitu, sering aya suhu sareng tekanan anu langkung luhur dina sistem. Kusabab bahan utama tina Roots blower umumna didamel tina beusi tuang, bahanna tiasa dicaplok atanapi bahkan grafit dina suhu luhur, sareng aya bahaya disumputkeun tina ledakan awak dina tekenan tinggi. Segel karét umum rawan sepuh sareng kagagalan dina suhu luhur. Dina waktos anu sasarengan, bantalan dina kaayaan suhu anu luhur rentan kagagalan bantalan kusabab transformasi struktur metallographic tina matéri. Kaayaan ieu nempatkeun maju Klaim kasar.

HT Roots blower didaptarkeun pikeun suhu luhur sareng tekanan tinggi parantos dioptimalkeun khusus sareng ditingkatkeun kanggo kaayaan di luhur. Kreatif ngajukeun struktur perumahan bantalan terintegrasi anu kabuka, tipe-cai. Awak tipe-kabuka dianggo pikeun ngagentos tekanan tinggi bari nyingkahan panularan suhu luhur kana bantalan, sareng résiko flashover anu disababkeun ku kabocoran pelincir dina kotak gir kana awak dileungitkeun. Ayana struktur anu didinginkan ku cai nambihan asuransi dobel pikeun panangtayungan bantalan, anu sacara efektif ningkatkeun stabilitas awak, manjangan umur, sareng ngirangan suhu mesin sakumna mesin.

Dina waktos anu sasarengan, kipas suhu luhur sareng tekanan tinggi HT, sajumlah ageung segel mékanis sareng segel PTFE dianggo sacara efektif pikeun nyingkahan cacat bagian karét biasa anu gagal dina suhu luhur.

Ieu mangrupikeun diagram skéma prosés sareng standar standar anu tiasa dicapai dina suhu luhur HT sareng kipas tekanan tinggi pikeun kaayaan kerja khusus.



Fitur

● profil Impeller: profil CONCH tilu-agul unik, denyut aliran udara leutik, efisiensi volumetrik tinggi, efisiensi tinggi, hemat energi, noise lemah sareng geter mikro;

● Modeu transmisi: sambungan langsung;

● Inlet sareng Outlet: Struktur inlet bentuk inten anu unik, asupan hawa lemes;

● Gir: Gir presisi lima tingkat, akurasi transmisi tinggi, noise low;

● Tangki minyak: struktur tank minyak tunggal / ganda nyaéta opsional, konfigurasi fleksibel;

● Cooling: Struktur pendinginan cai umum, alat pendinginan cai sirkulasi khusus, alat pendinginan minyak sirkulasi nyaéta opsional;

● Tata awak: tata ruang tradisional, jinis padet ci


Spesifikasi utama

◆ Laju ngalir: 0.6 ~ 713.8m³ / mnt;

◆ Naékna tekanan: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Kecap lumaku: 490/580/730/980 / 1450RPM;

◆ résistansi suhu maksimum: 500 ℃;

◆ Tekanan maksimum: 1.2MPa;

◆ Suhu saklar cai ngagolak: 90 ℃;


Aplikasi khusus

Catetan: Suhu tinggi sareng kaayaan tekanan tinggi rumit, sareng seleksi sesah. Mangga kontak perusahaan urang sateuacana kanggo komunikasi.

HGddGpICTB2F0SDZSHU2Cw

panalungtikan