sadaya Kategori
EN
Mantap acan tenang, Ngahargaan salamina

Imah>produk>Blower gantung hawa>HB Series Air Floating Blower

11-2
11-1
11-3
11-4
11-2
11-1
11-3
11-4

HB Series Air Floating Blower


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • panalungtikan
pedaran produk

Blower suspénsi hawa séri HB ngadopsi bantalan gantung hawa tipe gelombang generasi katilu, anu ningkatkeun reliabiliti sareng kapasitas bantalan beban, sareng tiasa kéngingkeun umur palayanan anu langkung lami;

Kipas angin sérial HB kipas gaduh turbin disipasi panas paksaan anu unik. Éta nganut dua-tahap pendinginan. Tahap kahiji janten tiis di luar motor, sareng tahap kadua mendingan bantalan ngambang sareng gulungan motor. Éta mangrupikeun kipas anu didinginkan ku hawa anu leres.


Fitur

● Modeu transmisi: sambungan langsung;

● Bantalan: Generasi katilu tina bantalan gantung udara

● Cooling: struktur pendinginan dua tahap, pendinginan udara paksa;

● Bahan: alloy titanium, stainless steel;


Spesifikasi utama

◆ Laju ngalir: 17 ~ 280m³ / mnt;

◆ Naékna tekanan: 58.8 ~ 98kPa;

◆ Kisaran pangaturan: rentang pangaturan aliran 45% -100%;

◆ Noise: 75-80dB;


panalungtikan