sadaya Kategori
EN
23-1
23-2
23-3
23-4
23-1
23-2
23-3
23-4

Kandang Sora Pikeun Blower Akar


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • video
  • panalungtikan
pedaran produk

Kandang séri séri SIC mangrupikeun séri produk anu ringan anu dikembangkeun ku perusahaan kami pikeun ningkatkeun lingkungan akustik sareng lingkungan pangropéa alat-alat pikeun sora tina sababaraha jinis peralatan sapertos kompresor udara, blowers Akar, kompresor sekrup, pompa cai ageung, pompa vakum, jst

Kandang séri séri SIC, museur kana genah, struktur saderhana sareng fleksibel, gampang dileungitkeun, béaya rendah transportasi sareng panggunaan.

JcDy3SpmQK2zFlQ2VsTh3Q

Fitur

● Ventilasi sareng dissipation panas: tekanan positif ventilasi kapaksa, épisiénsi ventilasi anu saé, umur panjang tina blower ventilasi;

● Ventilasi sareng silencer: Henteu, nganggo desain rana;

● Metode panempatan: panempatan di jero rohangan;

● Penampilan anu saé: alat éksternal tina panutup tiasa ngarobih numutkeun peralatan anu béda;

● Cooling: inlet cai tiis pikeun blower disimpen;

● Pangropéa anu merenah: struktur kompak, panutup anu tiasa dicabut, gampang dijaga;

● Manajemén anu merenah: aya instrumén dina situs sareng mékanisme saluyu di luareun sampul, anjeun tiasa niténan status operasi pakakas internal tanpa muka

● Instalasi gampang: struktur saderhana, kalayan detil diagram instalasi dina situs, konsumén tiasa nga-pasang nyalira;


Spesifikasi utama

◆ Volume aténuasi: pita frékuénsi handap 10 ~ 12dB (A); noise frékuénsi luhur 12 ~ 20dB (A);

◆ Volume ventilasi: Volume hawa diitung sacara ketat pikeun mastikeun yén volume hawa anu makmur masih tiasa gancang ngapdet hawa dina jero bumi dina kaayaan anu langkung ageung tibatan asupan udara pakakas jero rohangan;

◆ Produk anu tiasa diterapkeun: kompresor hawa, Akar blower, kompresor sekrup, pompa cai ageung, pompa vakum, sababaraha jinis cairan noise tinggi atanapi alat mékanis;


video

panalungtikan