sadaya Kategori
EN
Mantap acan tenang, Ngahargaan salamina

Imah>produk>Akar Blower / Pompa Vakum>Blower Akar ngabeledug-Bukti

download
download

Blower Akar ngabeledug-Bukti


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • Aplikasi Husus
  • panalungtikan
pedaran produk

AE series Roots blower mangrupikeun séri produk khusus anu dikembangkeun ku perusahaan urang pikeun nyumponan kabutuhan transportasi hidrogén, gas alam sareng gas khusus anu gampang ngabakar sareng ngabeledug.

Rangkaian kipas ieu aman sareng dipercaya, kalayan desain canggih, jaminan kualitas ketat, sareng konfigurasi anu komprehensif.

Desain: Sakabeh mesin ngadopsi struktur anu lengkep ditutup, ngaoptimalkeun sadaya bagian anu tiasa ngahasilkeun titik kabocoran. Sakabeh séri tahan debu sareng tahan cai ngahontal tingkat panyalindungan IP67. Rupa-rupa gas anu mudah terbakar sareng ngabeledug: hidrogén (beurat molekulna handap pisan), biogas (kadar cai luhur), hidrogén sulfida (korosi tinggi), gas alam (tekanan transmisi tinggi) sareng ciri sanésna parantos dirancang pikeun mastikeun adaptasi produk.

Deteksi: produk séri ledakan-buktina AE dilengkepan garis deteksi khusus pikeun akurat mendeteksi aliran sareng kabocoran; saatos sababaraha prosedur pangujian anu ketat, anu sanés 20 kali tés tekanan pinuh dilakukeun pikeun mastikeun yén teu aya titik bocor tekanan tinggi.

Konfigurasi: Sakabéh séri ngadopsi motor ledakan-buktina EX DⅡ BT4 / EX DⅡ CT4 pikeun ngaleungitkeun poténsial bahaya listrik. Pamisah cai uap khusus, sarap uap, silencér ngabeledug khusus, sareng sajabana ogé sayogi.


Fitur

● profil Impeller: profil CONCH tilu-agul unik, denyut aliran udara leutik, efisiensi volumetrik tinggi, efisiensi tinggi, hemat energi, noise lemah sareng geter mikro;

● Modeu transmisi: sabuk, sambungan langsung;

● Inlet sareng Outlet: Struktur inlet bentuk inten anu unik, asupan hawa lemes;

● Impeller: impeller alloy khusus nyaéta opsional, sareng henteu percikan bakal kajadian nalika nabrak;

● Gir: Gir presisi lima tingkat, akurasi transmisi tinggi, noise low;

● Tangki minyak: struktur tank minyak tunggal / ganda nyaéta opsional, konfigurasi fleksibel;

● Tata awak: tata ruang tradisional, jinis padet ci;


Spesifikasi utama

◆ Laju ngalir: 0.6 ~ 713.8m³ / mnt;

◆ Naékna tekanan: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Kecepatan lumaku: 500 ~ 2000RPM;

◆ Kelas panyalindungan: IP67;

◆ Kelas ledakan-buktina: EX DⅡ BT4 / EX DⅡ CT4 (motor);


Aplikasi khusus

★ Pancegahan: Dina pandangan kekhususan pamakean hidrogén, biogas, gas alam sareng gas anu mudah terbakar sareng ngabeledug, punten nyayogikeun inpormasi ngeunaan panggunaan prosés, komposisi média, babandingan sareng ngahubungi departemen téknis perusahaan kami Konfigurasi.

★ Pamakéan: Pangiriman hidrogen, kumpulan biogas, transmisi bertekanan gas alam, pembangkit listrik gas, jsb.

z4j0eo6NSbCoCA63XvnyxQ

panalungtikan