sadaya Kategori
EN
18
18

Sistem Kontrol PLC Programmable Control Kabinet


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • panalungtikan
pedaran produk
No.namiunitparameter
1Tegangan tegangan kerjaVAC220 、 DC24
2Tegangan samplingV1-5、0-5、1-10、0-10
3Dipasang damel ayeunaA0-5
4Sampling ayeunamA0-20、4-20
5Dipeunteun frékuénsi kerjaHz50

NmoCl6qQROG2qwlnwKpuXw

Fitur

● Kamampuh anti gangguan anu kuat sareng reliabilitas anu luhur pisan;

● Program anu gampang;

● Gampang dianggo;

● Pangropéa anu merenah;

● Desain pondok, siklus konstruksi sareng komisi;

● Gampang sadar mechatronics;


panalungtikan