sadaya Kategori
EN
Mantap acan tenang, Ngahargaan salamina

Imah>Tentang Kami>Propil Company

nagara urang tilu-sabeulah Akar blower asalna tina perusahaan Cao. Saatos tilu puluh taun sajarah profesional, éta parantos kasohor di bumi sareng di luar negeri pikeun produk anu unggul sareng karakter anu tulus sareng tulus.

       

Nantong Rongheng Environmental Protection Equipment Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan profesional anu kalibet dina pamekaran, manufaktur, penjualan sareng jasa tina sababaraha jinis blower, pompa vakum sareng produk sanés. Produk nutupan: umum-Tujuan tilu-agul blower akar, ledakan-buktina tilu-agul blower, anti-korosi tilu-agul blower, suhu luhur sareng tekanan tinggi tilu-agul blower akar sareng unit, tilu-agul akar pompa vakum sareng unit, kipas Rotary, Rupa-rupa katup kaamanan, alat muffler, jsb.

       

Rongheng ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat, metode desain canggih, alat-alat pangolahan anu canggih, sareng sistem kualitas anu sampurna. Éta parantos ngahontal terobosan utama dina seueur téknologi konci produkna, sareng indikator kinerja utamina sapertos efisiensi énergi sareng noise parantos dugi kana tingkatan anu canggih di dunya. Tim téknis na mangrupikeun panyusun utama standar industri HJ / T251-2006 Cina "Syarat Téknis pikeun Produk Perlindungan Lingkungan Akar Blower" standar industri.

       

Perusahaan Rongheng taat kana filosofi bisnis ngeunaan kualitas, inovasi, palayanan, sareng integritas. Éta ngandelkeun produk bertéknologi luhur kalayan hak cipta intelektual bebas. Kalayan kualitas anu saé, harga anu lumayan, sareng jasa anu perhatian, produk na dijual di panjuru nagara sareng luar negeri. Desulfurization haseup, sintésis kimia, transmisi pneumatik, peleburan tungku ledakan, akuakultur, pembuatan kertas sareng lapangan sanésna gaduh reputasi tinggi sareng pangsa pasar.

       

Rongheng bakal teras-terasan nyayogikeun produk anu langkung propésional pikeun panangtayungan lingkungan nagara kuring sareng sagala rupa padamelan.