sadaya Kategori
EN
Mantap acan tenang, Ngahargaan salamina

Imah>produk>barang-barang tambahan>Sirkulasi Cai Cooling Kit Kit

24
24

Sirkulasi Cai Cooling Kit Kit


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • panalungtikan
pedaran produk

Kit pendinginan cai sirkulasi nganggo cairan pendingin pikeun ngalaksanakeun panas dina awak sareng tukeur kana lingkungan atmosfir ngalangkungan penukar panas, sahingga ngajaga bantalan sareng manjangan umur awak. Kit ieu utamina ditujukeun kana situs anu peryogi panyébokan cai tapi henteu cocog pikeun masang pipa cai anu nyéhatkeun. Éta tiasa nyingkahan retakan awak atanapi karusakan suhu tinggi disababkeun ku alat-alat panyejukan cai tradisional (sapertos panyedutan Akar anu didinginkan ku cai, sareng sajabana) kusabab kelalaian tina ngalirna cai dina usum salju atanapi kagagalan ngagunakeun cai tiis dina usum panas.

Manajemén alat panyuburan cai tradisional éksténsif, sareng aya fenomena sajumlah ageung cai tiis anu diséépkeun. Dumasar kana volume cai tiis tina 10L / mnt, langkung ti 5,000 ton cai tiis diséépkeun unggal taun. Pamakéan kit ieu tiasa nyingkahan biaya anu disebatkeun, sareng henteu meryogikeun pangropéa musiman, tiasa ngahontal umur jasa anu panjang sareng manajemén anu merenah.

 UiptcEhdQCyd64ulBN5MWQ


Fitur

● Area dissipation panas: ngagunakeun jinis radiator tube-fin anyar, luas bursa panas unit ageung;

● Sirkulasi wajib: ngagunakeun pompa magnét anu henteu kabocoran anu tiasa ngahontal sirkulasi paksa, henteu aya kabocoran, umur pompa panjang sareng konsumsi énergi rendah;

● Sedeng dissipation panas: ragam grade tina coolant, adaptasi sareng daérah anu béda sareng suhu anu bénten;

● Struktur kompak: tiasa langsung digantungkeun di luar rak alat anu cocog, gampang dipasang;

● Hemat tanaga sareng pangirangan émisi: henteu aya sumber cai éksternal, henteu kedah iklas saluran cai panjang, biaya investasi sakali kalebet;

● Gampang dianggo: ngeusian cairan tiis tina waktos ka waktos, henteu kedah ngaluarkeun cai tiis musiman, hawa tiis moal beku sareng rengat;


Spesifikasi utama

◆ Parobihan panas: 10000 ~ 20000kj / h;

◆ Warna: bodas, nampi khusus;

◆ Bahan: SS316;

◆ Produk anu tiasa diterapkeun: kompresor hawa, Akar blower, screw compressor sareng alat-alat panas sanés anu nganggo jaket anu didinginkan ku cai;


panalungtikan