sadaya Kategori
EN
Mantap acan tenang, Ngahargaan salamina

Imah>produk>Fan Gipas>C séri kipas centrifugal multistage

1
2
3
1
2
3

C séri kipas centrifugal multistage


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • Aplikasi Husus
  • panalungtikan
pedaran produk

Produk-produk blower centrifugal multi-tahap anu diproduksi ku perusahaan kami ngagaduhan tempat dina pengolahan limbah domestik, desulfurisasi gas flue, denitrifikasi, drying vakum, bubuk sareng transportasi granular, cuci batubara sareng batubara, tekenan nitrogén, biogas ningkat, pemanasan sirkulasi sareng lapangan sanés .

Ngaliwatan inovasi téhnologis anu teras-terasan, perusahaan urang nembé ngembangkeun blower sentrifugal (turbin) multi-tahap épisiensi tinggi. Efisiensi anu luhur, hemat énergi, noise low sareng kaunggulan sanésna ngajantenkeun produk blower kalayan kinerja anu langkung saé sareng harga anu langkung handap di Cina. Produk mastikeun nerapkeun GB / T28381- Standar Nasional 2012 ngeunaan "Nilai Terhadap Efisiensi Énergi sareng Evaluasi hemat Énergi Centrifugal Blower", sareng ngalirkeun uji coba Pengawasan Mutu Produk Kota sareng Lembaga Pamariksaan.

Perusahaan urang ayeuna ngagaduhan sajumlah téknologi anu dipaténkeun kalayan hak cipta intelektual bebas, sareng teras-terasan kéngingkeun kahormatan sapertos "High-tech Enterprise", "Private Technology Enterprise di Provinsi Jiangsu", sareng "High-tech Products".


Fitur

1. beurat beurat

Dibandingkeun sareng jinis blower anu sami, beuratna 30% langkung ringan.

2. noise low

Sora awak blower kirang ti atanapi sami sareng 84dB (A), sareng éta sora frékuénsi luhur. Nalika henteu aya rohangan anu kedap sora, jarak panyebaran henteu langkung ti 20 méter

3. Geter leutik

Dina kaayaan operasi tanpa aya alat réduksi geter, laju geter radial (dua arah) tina korsi bantalan blower ≤4.0mm / s.

4. Henteu aya gesekan mékanis

Nalika blower ngajalankeun, teu aya gesekan mékanis antara bagian sanés kecuali bantalan, anu ngirangan noise sareng mastikeun umur jasa.

5. Mesin bébas minyak

Henteu aya minyak atanapi gas anu dihasilkeun nalika operasi blower, sareng aerator henteu dikorosi, anu manjangkeun umur jasa sistem aerasi.

6. Shaft tampilan digital tampilan sora sareng lampu alarm

Perumahan bantalan hareup sareng tukang awak kipas dilengkepan thermocouples, sareng palabuhan disambungkeun kana tampilan digital pikeun méréskeun suhu aci. Suhu bantalanna bakal naék kusabab kurangna atanapi ngeusian minyak, minyak, atanapi anggo. Nalika suhu anu disetél parantos dilangkungan, sora sareng alarm lampu bakal otomatis alarm.

7. Pangropéa gampang

Kusabab blower sentrifugal mangrupikeun mesin tanpa gesekan, rotor didukung ku bantalan payuneun sareng tukang, sareng casing sareng impeller henteu gampang rusak. Pangropéa sadidinten utamina pikeun mastikeun pelumasan anu efektif pikeun bantalan sareng monitoring suhu. Normalna, ngan ukur ngagantian bantalan sareng kopling anu diperyogikeun. Stud. Blower casing nyoko kana struktur sambungan séri (sami sareng senar hawu candied), korsi bantalan payuneun sareng tukangna bebas, sareng éksternal (dihubungkeun sareng baut) disambungkeun kana volume asupan sareng knalpot. Nalika ngalereskeun, teu kedah dibongkar sadayana mesin, kantun buka konci sambung sambung teras angkat korsi bantalan kanggo ngagentos bantalan, ngahémat waktos sareng raoseun.

8. Kasus cai tiis

Pikeun blower anu tekananna langkung luhur tibatan 8mH2O, kusabab suhu dina tungtung outlet kedah langkung ti 160 ℃, spacer pendingin ditambihkeun kana lapisan luar casing (stator), anu tiasa ngirangan suhu gas langkung ti 40 ℃, sacara efektif ningkatkeun tekanan naékna naékna Kekecapan sareng efisiensi gawé sacara umum. Sumber cai tiasa dihubungkeun sacara séri sareng alat pendingin cai tina perumahan bantalan. Konsumsi cai kirang ti 1.5m3 / jam, sareng biaya konsumsi cai langkung handap tibatan biaya listrik anu disimpen kusabab ningkatna épisiénsi

9. Kontrol inverter

Pikeun blower dilengkepan motor tegangan-low 380V, konverter frékuénsi tiasa dianggo pikeun ningkatkeun frékuénsi kakuatan sareng ningkatkeun kagancangan janten 3600rpm, sahingga ningkatkeun épisiensi blower janten 80%. Saatos konvérsi frékuénsi, konsumsi énergi tiasa pisan disimpen. Khususna, rentang pangaturan booster sareng aliran laju blower tiasa langkung ageung, sareng kisaran aplikasi tina tingkat cai anu teu tetep sapertos SBR langkung lega. Mangrupikeun kaunggulan siram kusabab sumbatan parsial aerator, khususna blower di handap 45m³ / mnt tiasa ngahontal sakitar 11mH2O Boosting sacara efektif ngajawab masalah aliran alit sareng prosés tekanan tinggi sapertos aerasi sumur anu jero.

10. Gampang dipasang

Blower lengkep dikirimkeun ti pabrik. Mesin utama sareng motorna dibereskeun dina dasar waja anu sami. Henteu kedah nambihan alat peredam sanés dina pamasangan, sareng sarat pikeun tingkat pamasangan henteu luhur. Saringan muffler dina inlet blower tiasa langsung dipasang dina blower; sareng pipa outlet kedah dihubungkeun sareng blower ngalangkungan gabungan anu fleksibel pikeun nyegah gravitasi pipa sareng kakuatan tambahan pamasangan ti langsung tumuh dina blower.

11. Rotorna didamel nganggo téknologi canggih

Impeller nganggo téori unsur terhingga sareng ngadopsi desain kuasi-tilu-diménsi (aliran ternary). Impeller didamel tina alloy aluminium kualitas luhur ku casting sentrifugal; kinerja stabil sareng dipercaya, mastikeun kakuatan impeller dina operasi gancang-gancang, sahingga pikeun mastikeun umur jasa pangpanjangna tina impeller. Kusabab garis impeller wajar sareng didamel saé, efisiensi blower ngahontal 78%, anu ngahémat seueur énergi sareng ngirangan biaya operasional.

12. Rear bearing cai perumahan pendinginan

Dina prosés blower, kusabab komprési hawa, suhu casing akhir umumna langkung luhur tibatan 80 ℃, sareng suhu Xia Li tiasa langkung luhur tibatan 100 ℃, janten pendinginan korsi bantalan kedah diperhatoskeun. Dina desain aslina, sistem pendingin udara korsi bantalan tukang parantos dipasang, sareng ayeuna kami ngamaenkeun dina dasar ieu, nambihan sistem panyiraman cai, sadar kana fungsi asuransi ganda tina jok bantalan tukang sareng manjangkeun umur jasa tina bantalan. Kualitas cai tiisna henteu luhur, cai keran, cai anu direklamasi, atanapi bahkan limbah anu diubaran saheulaanan tiasa dianggo.


Spesifikasi utama

Mj1aWykqQkaYSCnmOIEuDA

Aplikasi khusus

Spésifikasi téknis utama produk seri C

Tingkat aliran inlet: 15-1500m³ / mnt

Tekanan outlet: 1000-12000mmH2O

Suhu lingkungan: -35 ~ + 40 ℃

Kalembaban relatif: 20 ~ 85%

Noise: ≤84dB (A)

Nilai geter korsi bantalan: laju geter ≤4.0mm / s


panalungtikan