sadaya Kategori
EN
Mantap acan tenang, Ngahargaan salamina

Imah>produk>Produk Akustik>Asorptive Silencer

12
12

Asorptive Silencer


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • panalungtikan
pedaran produk

Senyepan nyerep ngagunakeun résonansi mikroskopis tina bahan nyerep sora pikeun nyéépkeun énergi noise, sareng akhirna ngahontal pangirangan noise, anu ngagaduhan pangaruh anu signifikan dina ngaleungitkeun noise sedeng sareng frekuensi tinggi. Éta ngagaduhan sarat anu tinggi dina seléksi sareng tingkat ngeusian bahan anu nyerep ku sora, sareng ampir henteu kedah dipiara pikeun dianggo sadidinten.

Fitur

● Pamasangan: sambungan flange standar;

● Struktur kompak: Silencer résistansi ngagaduhan struktur kompak, rohangan instalasi alit, sareng henteu kedah dirojong ku gaya éksternal;


Spesifikasi utama

◆ Volume aténuasi: noise frekuensi tinggi 15 ~ 30dB (A);

◆ haliber diadaptasi: DN50 ~ DN450;

◆ Produk anu tiasa diterapkeun: Kompresor hawa, Akar blower, screw compressor, sababaraha jinis peralatan cairan tinggi-noise, pipa cairan muffler;

t0EvYSidRPmE6UuZsAqD8Q

panalungtikan