sadaya Kategori
EN
Mantap acan tenang, Ngahargaan salamina

Imah>produk>Produk Akustik>Enclousure akustik

14
14

Enclousure akustik


  • Panjelasan Produk
  • Fitur
  • Spesifikasi utama
  • panalungtikan
pedaran produk

Ruangan insulasi siri séri mangrupikeun séri produk anu dikembangkeun ku perusahaan urang pikeun ningkatkeun lingkungan akustik sareng lingkungan pangropéa alat-alat pikeun sora sababaraha jinis alat sapertos kompresor udara, blowers Akar, kompresor sekrup, pompa cai skala ageung, pompa vakum sareng saterusna.

SIR séri kamar insulasi sora didesain sareng kamar pakakas alternatip pikeun ngasingkeun alat-alat anu tinggi tina produksi sareng fasilitas hirup sareng tempatna di luar anu tiasa. Henteu kedah ngawangun kamar pakakas anu misah nalika nganggo produk ieu.


Fitur

● Éliminasi volume ageung: bandwidth frekuensi audio, kusabab panggunaan liang hawa anti hawa, sacara efektif tiasa ngirangan frekuensi tinggi sareng noise frékuénsi handap;

● Ventilasi sareng dissipation panas: tekanan positif ventilasi dipaksa, pangaruh ventilasi anu saé, umur panjang kipas angin;

● Ventilasi sareng muffler: Leres, nganggo impedansi digabungkeun sareng curhat muffler;

● Metode panempatan: Éta tiasa ditempatkeun di luar atanapi di jero rohangan (kalayan henteu aya solokan hateup sareng solokan dina jero rohangan);

● Penampilan anu saé: cet antirust tiasa disaluyukeun nalika ditempatkeun di luar ruangan;

● Lampu jero rohangan: Lampu LED, hemat energi sareng hemat daya, tiasa disesuaikan sareng dikaitkeun pikeun muka panto anu tiasa dipindahkeun;

● Cooling: alat-alat niup cai inlet disimpen;

● kaamanan listrik: grounding sakabéh, kalayan panangtayungan kabocoran;

● Pangropéa anu merenah: rohangan internal anu ageung, didesain ku panto sisi anu tiasa dicabut pikeun diropea;


Spesifikasi utama

◆ Attenuasi: pita frékuénsi handap 12 ~ 15dB (A); noise frékuénsi luhur 15 ~ 25dB (A);

◆ Volume ventilasi: Volume hawa diitung sacara ketat pikeun mastikeun yén volume hawa anu makmur masih tiasa gancang ngapdet hawa dina jero bumi dina kaayaan anu langkung ageung tibatan asupan udara pakakas jero rohangan;

◆ Produk anu tiasa diterapkeun: kompresor hawa, Akar blower, kompresor sekrup, pompa cai ageung, pompa vakum, sababaraha jinis cairan noise tinggi atanapi alat mékanis;

UzBrbBeMRFiZoarR2cPdrw

panalungtikan